YHTEYSTIEDOT

  Osoite: Lukkosepänkatu 6 A        Puhelin: 044-9748479    
  Avoinna: katso aukioloajat
  Email:
lähetä viesti

KORJAUKSET

Teemme kaikenlaiset kehysten korjaukset. Suoritamme aukkopahvien, lasien, taustojen, ym. osien vaihdot sekä muut huoltoa vaativat työt. Tuo työsi näytille liikkeeseemme niin kerromme tarkemmin mitä voimme teokselle tehdä.

KARTTALINKKI

     Karttalinkki
Klikkaamalla yllä olevaa karttaa löydät reittiohjeet ja näet tarkemmin osoitteemme.

TAIDEKAUPPA

Myymme edullista taidetta. Valikoimistamme löytyy mm. grafiikkaa, akvarelleja, öljyvärimaalauksia ja sisustustauluja. Otamme myös myyntiin eri taiteilijoiden teoksia liikkeeseemme.

CANVAS (TAULU OMASTA KUVASTA)

 
Canvas

Canvas-taulu

Meillä saat teetettyä valokuvastasi upean canvas-taulun kotisi seinälle. Kestävän lopputuloksen takaa laadukas canvas-materiaali. Canvas-taulun materiaalina käytetään korkealaatuista taidekangasta ja tulostusvärejä, jotka säilyttävät kuvasi värit kirkkaina pitkään.

Riittää, kun lähetät meille kuvatiedoston haluamastasi  kuvasta sähköpostitse (esim. jpg-formaatissa) ja me hoidamme loput eli valmiin työn seinällesi! Voit pyytää tarjouksen ja kysyä lisää sähköpostitse: kehystamo.nl@gmail.com tai soittaa: 044-9748479.
 
Laadukas painojälki

Kuva painetaan aina korkealaatuiselle taidekankaalle ja pingoitetaan mäntypuusta valmistettuun kiilakehykseen. Valmiin sistustaulun voi laittaa seinälle sellaisenaan tai kehystää myöhemmin.

Alla kehystettyjä canvas-tauluja

Canvas5

Canvas2
.