YHTEYSTIEDOT

  Osoite: Lukkosepänkatu 6 A          Puhelin: 044-9748479    
  Avoinna: katso aukioloajat
  Email:
lähetä viesti

KORJAUKSET

Teemme kaikenlaiset kehysten korjaukset. Suoritamme aukkopahvien, lasien, taustojen, ym. osien vaihdot sekä muut huoltoa vaativat työt. Tuo työsi näytille liikkeeseemme niin kerromme tarkemmin mitä voimme teokselle tehdä.

KARTTALINKKI

     Karttalinkki
Klikkaamalla yllä olevaa karttaa löydät reittiohjeet ja näet tarkemmin osoitteemme.

TAIDEKAUPPA

Myymme edullista taidetta. Valikoimistamme löytyy mm. grafiikkaa, akvarelleja, öljyvärimaalauksia ja sisustustauluja. Otamme myös myyntiin eri taiteilijoiden teoksia liikkeeseemme.

KEHYSTÄMÖ

 
Kehystämö

Kehystämisen tärkein vaihe eli suunnittelu

Jokainen kehystys suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan erilaiset toiveet huomioon ottaen. Kehystämme ammattitaidolla niin akvarellit, grafiikat, maalaukset, valokuvat, julisteet kuin myös erilaiset muistoesineet. Vitriinikehykset esineille valmistamme asiakkaan tarvitsemien mittojen mukaan, mutta löydät valikoimistamme myös valmiita vitriinikehyksiä. Kerromme mielellämme lisää eri toteutustavoista ja vaihtoehdoista.

 
Kehysmallisto

Kehyslistamallistomme on kerätty useilta eri valmistajilta. Liikkeestämme löydät aina sekä markkinoille tulleita uusia listamalleja sekä jo kauemmin markkinoilla olleita klassikoita. Suosimme listamalleissamme yleensä kestävyyttä sekä aiemmin hyväksi havaitseviamme puulaatuja. Pitkä kokemuksemme alalta takaa onnistuneen lopputuloksen työllesi.